Taş Kağıt Makas 8. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas sekizinci bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas Kanal D
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas sekizinci bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas dizisinin sekizinci bölümü 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Taş Kağıt Makas'ın 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 8. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ 7. BÖLÜM KONUSU

Rıza için önemli bir tanık bulduğunu düşünen Umut, kendini hiç beklemediği bir kumpasın içinde bulur. Yeniden yargılamayı başlatabilecek güçteki tanık Makbule Coşkun, öldürülmüştür. Üstelik birileri, cinayeti Umut’un üzerine kalacak şekilde dizayn etmiştir. Umut’un artık kaçmaktan başka şansı yoktur. 

Rıza’yı kurtarabilmenin yolu, Umut’un aklanmasından geçer. Umut, Emirkıranlar’a karşı büyük bir meydan okumayla gelir. 24 saat içinde gerçek katil teslim edilmezse, bu büyük ailenin itibarını yerle bir edecek hamleler yapacaktır.

Emirkıran ailesi Umut’un peşine Süreyya Savcı ve Cevher Komiser’i takarken, diğer yandan Harun Yakar başka hesaplar içindedir.

Kendi özgürlüğü için büyük bir meydan okumaya kalkışan Umut, sonunda istediğini alabilecek midir?

Kanal D Taş Kağıt Makas 8. bölüm izle

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 24 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanan 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 8. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ