Taş Kağıt Makas 7. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas yedinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Taş Kağıt Makas Kanal D Dizi Haberleri
Taş Kağıt Makas 7. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas yedinci bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas dizisinin yedinci bölümü 17 Nisan 2024 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Taş Kağıt Makas'ın 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 7. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ 6. BÖLÜM KONUSU

Umut, kazandığı davayla birlikte Emirkıranlar’a karşı çok büyük bir koz elde eder. Davanın sonucunda elde edeceği bir isim, Rıza’nın özgürlüğüne giden yolda önemli bir adım fırsatı doğurur. Mücadelesini oyunun kuralına göre sürdürürken, cezaevinden kötü bir haber alır. Umut ve Rıza için yolun sonu gelmiş midir?

Bünyamin Emirkıran’ın talimatıyla bir trafik kazası dosyasını alan Harun Yakar, gerçekle yüzleşince sonunda isyan eder. Sıradan bir kaza gibi görünen olayın arkasında, toplumda büyük yankı uyandıracak gerçekler vardır.

Fecir’in babası için kurduğu tuzağın dehşetini yaşayan Umut, trafik kazası dosyasında bazı detaylar yakalar. Aynı organize kötülükten gelen haksızlığa karşı, mücadele etmeye karar verir.

Kanal D Taş Kağıt Makas 7. bölüm izle

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 17 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanan 6-7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ