Taş Kağıt Makas 5. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas beşinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Taş Kağıt Makas Kanal D Dizi Haberleri
Taş Kağıt Makas 5. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas beşinci bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas dizisinin beşinci bölümü 27 Mart 2024 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Taş Kağıt Makas'ın 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Taş Kağıt Makas beşinci bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 5. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ 4. BÖLÜM KONUSU

20 Mart Çarşamba günü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 4. bölümünde Umut, yıllar sonra intikam için dönüyor!

Umut, tüm kabuslarını bitirmek için geri gelir. Babasını hapishaneden çıkarmak, onu mahkum edenlerin düzenlerini yıkmak için harekete geçer. 5 yıl boyunca çalıştığı planı, artık hayata geçirme vaktidir. 

Emirkıranlar, yeni bir değişimin eşiğindedir. Bünyamin Emirkıran, koltuğunu devretme hazırlığı yapar. Yıllardır bu anı bekleyen Fecir, bu koltuğa layık görmektedir. Ama başka bir ismin öne çıkması, tüm hazırlıklarını alt üst eder.

Yıllar önce yaptığı seçimin ödüllerini alan Harun Yakar, Emirkıranlar’ın en güvendikleri avukatı olmuştur. Ama Umut’un dönüşü, işleyen çarklarını bozmak üzeredir. Umut, babasını kurtarmaya giden yolda, ilk büyük adımını atar.

Kanal D Taş Kağıt Makas 5. bölüm izle

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS İLK BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 27 Mart 2024 Çarşamba günü yayınlanan 5. bölümünü ( ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 5. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ