Taş Kağıt Makas 2. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas ikinci bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Taş Kağıt Makas Kanal D Dizi Haberleri
Taş Kağıt Makas 2. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas ikinci bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas dizisinin ikinci bölümü 6 Mart 2024 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Taş Kağıt Makas'ın 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani ikinci bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 2. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ 1. BÖLÜM KONUSU

28 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 1. bölümünde Umut, babasının suçsuz olduğunu kanıtlamak için adalet savaşı vermeye başlıyor!

Umut ve Rıza, kendi küçük dünyalarında yaşayıp giden baba oğuldur. Bir plazada temizlik işçisi olarak çalışan Rıza, kendini oğlu Umut’a adar. Sıradan bir hayatı olan Umut’un, sıradan olmayan bir hastalığı vardır: Hipertimezi…

Çocukluğundan beri Hipertimezi’yle yaşamayı öğrenen Umut, hayatı boyunca gördüğü, duyduğu hiçbir şeyi unutmaz. Bu özelliği bazen mucizeye, bazen felakete dönüşebilir. Umut, bir sabah hayatını alt üst eden güne uyanır. Babası Rıza bir cinayetin faili olarak gözaltına alınır. Üstelik Rıza, o geceye dair hiçbir şey hatırlayamaz. Umut ve Rıza, bir anda kendilerini bir cehennemin içinde bulurlar.

Londra’dan yeni gelen, İstanbul gecelerinin hızlı ismi Fecir Emirkıran; adına yakışır şekilde ülkeye dönüş yapar. Kavga ettiği Kadri Palaz, Fecir’in de baskısıyla gözaltına alınır. Ama Kadri’nin avukatı, tüm dengeleri değiştirir. Hukuk dünyasının renkli figürü Avukat Harun Yakar, kendine has yöntemleri ve tarzıyla Fecir’in başına dert olur. Fakat Harun da sert kayaya çarpmıştır. Hayatında önemli bir yeri olan abisi Kadri Palaz’ı içeriden kurtarabilecek midir?

Kanal D Taş Kağıt Makas 2. bölüm izle

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS İLK BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 5 Mart 2024 Çarşamba günü yayınlanan 2. bölümünü ( ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 2. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ