Taş Kağıt Makas 18. Bölüm Tek Parça Full İzle! Kanal D Taş Kağıt Makas son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Taş Kağıt Makas Kanal D Dizi izle
Taş Kağıt Makas 18. Bölüm Tek Parça Full İzle! Kanal D Taş Kağıt Makas son bölüm izle!

Taş Kağıt Makas 18. bölüm Kanal D ekranlarında 9 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Taş Kağıt Makas dizisinin 18. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin yeni bölümünü (son bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 18. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS 18. BÖLÜM KONUSU

Umut, Emirkıran Kardeşler’i, Marko’nun cesedinin başında yakalar. Olay yerinde çektiği fotoğraf, artık Emirkıranlar için büyük bir tehdittir. Adem’in varlığı, fotoğrafın gücüyle birleşince Umut için geriye tek bir yol kalır; avukatlığa geri dönmek. Mesleğine geri dönmenin yollarını arayan Umut, hayatının en büyük duruşması için hazırlanmaya başlar.

Marko’nun ölümü ve Umut’un suçüstü yakalaması, Emirkıranlar’da panik havasını başlatır. Umut, tüm dosyaları birleştirip, mahkemeye hazırlanırken; Fecir’in bir karar vermesi gerekir. Hem kardeşini, hem de kendini korumanın bir yolunu bulmak zorundadır. Duruşmaya kısa bir zaman kala, zaman Fecir için daralmaya başlar.

Harun, artık Adem’in güvende olduğundan emindir. Umut’un avukatlığa dönmesi için mücadele veren Harun, büyük duruşmanın sonrası için hayal kurmaya başlar. Adem ve Güneş’le yeni bir hayat kurabileceğine inanan Harun, ona yaklaşan tehlikenin farkında değildir.

Umut, tüm düğümleri çözebilecek olan o büyük duruşmayı kazanabilecek midir?

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 9 Ekim 2024 Çarşamba günü yayınlanan 18. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 18. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ