Taş Kağıt Makas 17. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas on yedinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Taş Kağıt Makas Kanal D Dizi Haberleri
Taş Kağıt Makas 17. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas on yedinci bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas dizisinin on yedinci bölümü 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Taş Kağıt Makas'ın 17. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Merakla izlenen Kanal D dizisi 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 17. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ 17. BÖLÜM KONUSU

Avukatlık mesleğinden uzaklaştırılan Umut, artık dibe vurmuş haldedir. Kafasında tüm kötü anıların sesi dönüp dururken; hipertimezi hastalığının olumsuz yanıyla tanışır. Davasında kazanamayacağını anlayınca, sesleri susturmanın tek bir yolu olduğunu fark eder; Fecir’i yok etmek. Umut, geri dönüşü olmayan bir yola girerken, yeni bir yol ayrımıyla da karşı karşıya kalır.

Umut’un saf dışı kalmasıyla birlikte, artık Fecir için her şey yolundadır. Henüz Umut tarafından yaklaşan tehlikenin farkında olmayan Fecir; Marko’yla birlikte yeni bir plana adım atar. Fakat aynı anda, Marko’nun onunla ilgili bir tuzağı vardır. Fecir, farkında olmadan Marko’nun tuzağına çekilmeye başlar.

Adem’in onun oğlu olduğunu öğrenen Harun, artık hayata başka bir yerden bakmaya başlar. Gelecek planlarını oğlu üzerine kuracakken, Umut’tan bu büyük sırrı saklamaya devam eder. Ancak Harun, hiç hesaba katmadığı kötü bir gerçekle karşı karşıya kalır.

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 2 Ekim 2024 Çarşamba günü yayınlanan 17. bölüm tek parça full izlenebilir link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 17. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ