Taş Kağıt Makas 16. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas on altıncı bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Taş Kağıt Makas Kanal D Dizi Haberleri
Taş Kağıt Makas 16. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas on altıncı bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas dizisinin on altıncı bölümü 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Taş Kağıt Makas'ın 16. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 15. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ 15. BÖLÜM KONUSU

Adalet savaşına kaldığı yerden devam eden Umut, Harun ve Alev’le birlikte açtıkları hukuk bürosunda mücadelesini sürdürür. Artık kamuoyunda “kahraman avukat” olarak anılmaya başlar. İstanbul’a yerleşen suç baronu Marko Karaormanlı’nın peşinde olan Umut, kara para aklama davasıyla birlikte; Fecir Emirkıran’ın da içinde olduğu bu organize suç örgütüne ilk meydan okumasını gerçekleştirir. Tüm bu mücadelenin arasında, Alev’le kurduğu yeni kurduğu yuvasını, bir kız çocuğu haberinin mutluluğu sarar.

Bünyamin Emirkıran’ın hapse girmesiyle birlikte, Fecir eski güçlerini yeniden kazanmak için önemli bir yola girmiştir. Bir futbol kulübü satın alan Fecir, hem kamuyonun gözünde sevilen bir figür olur, hem de kara para aklama düzenini futbol kulübü üzerinden işletir. Onu bu sisteme dahil eden yeni ortağı Marko Karaormanlı’yla birlikte, önemli bir organizasyonu yönetmeye başlarlar. Bir süredir kafa tatilinde olan Harun Yakar, Umut’un aldığı kara para davasıyla birlikte sahalara geri döner.

Marko Karaormanlı’nın yargılandığı davadaki önemli bir tanık, Harun’un eski arkadaşıdır. Umut için tanığı ikna etmeye giden Harun, karşısına çıkan Güneş’le birlikte hesapta olmayan bir yola da girer. Harun için güneş yeniden doğmaya başlar. Umut, suç baronlarına, o düzenin içinde yükselen Fecir Emirkıran’a karşı adalet mücadelesini sürdürürken; artık geri dönüşü olmayan bir savaşa girmiştir. Bu savaştan kim galip çıkacaktır? Haklılar mı? Güçlüler mi?

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 25 Eylül 2024 Çarşamba günü yayınlanan 16. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 16. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ