Taş Kağıt Makas 15. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas on beşinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Taş Kağıt Makas Kanal D Dizi Haberleri
Taş Kağıt Makas 15. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas on beşinci bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas dizisinin on beşinci bölümü 18 Eylül 2024 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Taş Kağıt Makas'ın 15. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 15. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ 14. BÖLÜM KONUSU

Taş Kağıt Makas dizisinin 14. bölümünde Umut cezaevinden kurtulmak için elindeki tüm kozları oynuyor!

Umut’a kurulan komployla birlikte Emirkıranlar önemli bir koz elde ederler. Bünyamin Emirkıran da hapse girince, iki tarafta durumlar eşitlenir.

Umut, Harun ve Alev tarafı; komplonun içinden çıkabilmek için beraber hareket ederler. Fakat karşı tarafın hamleleri gittikçe acımasız bir hal almaya başlar. Her şey, son duruşmada çözülecektir. Emirkıranlar’ın ve kirli yapının deşifre edileceği o büyük duruşma… Duruşmaya hazırlanan Harun ve Umut, önemli bir teklif alırlar.

Büyük duruşma yaklaşırken iki taraf için hesaplaşmalar başlar. Sonunda kim kazanır? Büşra Korkmaz cinayetinin faili Fecir mi? Adaleti sağlamak için mahkumluğu bile göze alan Umut mu?

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yayınlanan 15. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 15. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ