Taş Kağıt Makas 1. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas birinci bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Taş Kağıt Makas Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
Taş Kağıt Makas 1. Bölüm İzle Full Kanal D Taş Kağıt Makas birinci bölüm tek parça izle

Taş Kağıt Makas dizisinin birinci bölümü 28 Şubat 2024 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Taş Kağıt Makas'ın 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani birinci bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Taş Kağıt Makas'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Taş Kağıt Makas 1. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arrıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisinde gecekondu mahallesinde yaşayan Umut'un, düzenin gerçek sahiplerine karşı babası Rıza'nın (Bülent Seyran) suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşıyla ekrana gelecek.

Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut'un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur.

Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır. Bu güçler arasında değişen dengede, alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut'un verdiği adalet savaşını izleyeceğiz.

Kanal D Taş Kağıt Makas 1. bölüm izle

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS İLK BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 28 Şubat 2024 Çarşamba günü yayınlanan 1. bölümünü ( birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 1. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ