Siyah Kalp 1. Bölüm İzle

HABER MERKEZİ
Siyah Kalp Show TV Dizi Haberleri Dizi izle
Siyah Kalp 1. Bölüm İzle

Siyah Kalp dizisinin birinci bölümü 12 Eylül 2024 Perşembe günü Show TV'de yayınlandı. Siyah Kalp'in 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Siyah Kalp birinci bölüm izle.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Siyah Kalp dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Siyah Kalp'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Siyah Kalp 1. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SİYAH KALP DİZİSİ KONUSU

Senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı Siyah Kalp dizisi; sürükleyici bir aile dramı sunuyor.

Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler.

Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşır. Melek’in yolu ise Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya ve uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalbine sızmayı başaracaktır.

SİYAH KALP DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Siyah Kalp dizisinin oyuncu kadrosunda;

Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Sema Çeyrekbaşı (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

SİYAH KALP İLK BÖLÜM İZLE

Siyah Kalp dizisinin Show TV'de 12 Eylül 2024 Perşembe günü yayınlanan 1. bölümünü ( birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SİYAH KALP 1. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ