Senden Önce 3. Bölüm İzle Full Kanal D Senden Önce üçüncü bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Senden Önce Kanal D Dizi Haberleri
Senden Önce 3. Bölüm İzle Full Kanal D Senden Önce üçüncü bölüm tek parça izle

Senden Önce dizisinin üçüncü bölümü 27 Şubat 2024 Salı günü Kanal D'de yayınlandı. Senden Önce'nin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Senden Önce üçüncü bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Senden Önce dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Senden Önce'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Senden Önce 3. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SENDEN ÖNCE DİZİSİ 2. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Merve ve Sahra, yıllarca erkekleri dolandırarak iş birliği yapmıştır. Ancak Merve’nin, Hakan’a aşık olmasıyla birlikte işler tersine dönmüştür. Planları Ankara’daki otelde Sahra’nın Hakan’ı baştan çıkarması, sonrasında da Merve ve Hakan’ın boşanmasıdır. Merve plana sadık kalamamış, kocasını kaybetmemek için otele gelip, oyunu bozmuştur. Sahra’yı karşısına almasıyla birlikte de büyük bir savaşın fitilini ateşlemiş olur. Merve, en büyük korkusu olan, her şeyden çok sevdiği Hakan'ı kaybetme tehlikesiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Hakan, Sahra ile geçirdiği gecenin izlerinden kurtulmaya çalışırken, Merve geçmişinin karanlık gölgelerinden sıyrılmaya çabalar. Ancak Sahra’nın beklenmedik hamlesi her şeyi altüst eder.

Hakan ve Merve, birbirlerinden habersiz bir şekilde Sahra'dan kurtulma planları yaparken, intikam hırsıyla yanıp tutuşan Sahra, hayatlarına çok başka bir yoldan dahil olur. Hakan, Merve, Sahra, Kaan ve Ömer’in birbirlerine yalanlarla dolanan hayatları, gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Kanal D Senden Önce 3. bölüm izle

SENDEN ÖNCE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra), Tansel Öngel (Kaan), Uğur Uzunel (Ömer), Uğur Biçer(Serdar), Altan Erkekli (Derman), Timur Ölkebaş (Tahsin),Nalan Kuruçim (Semiha), Işıl Dayıoğlu (Adalet), Lidya Atlik (Şule), Taha Ünal (Emir), Elif Baysal (Makbule), Ahmet Fuat Onan (Nahit)

SENDEN ÖNCE İLK BÖLÜM İZLE

Senden Önce dizisinin Kanal D'de 27 Şubat 2024 Salı günü yayınlanan 3. bölümünü ( üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SENDEN ÖNCE 3. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ