Senden Önce 2. Bölüm İzle Full Kanal D Senden Önce ikinci bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Senden Önce Kanal D Dizi Haberleri
Senden Önce 2. Bölüm İzle Full Kanal D Senden Önce ikinci bölüm tek parça izle

Senden Önce dizisinin ikinci bölümü 20 Şubat 2024 Salı günü Kanal D'de yayınlandı. Senden Önce'nin 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Senden Önce ikinci bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Senden Önce dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Senden Önce'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Senden Önce 2. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SENDEN ÖNCE DİZİSİ 1. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

 

Hakan ve Merve, 6 aylık evliliklerinin daha ilk dönemecinde büyük sorunlar yaşayan ama bütün bu sorunlara rağmen birbirlerine tutkuyla bağlı bir çifttir. Merve’nin son birkaç aydır dillendiremediği, Hakan’a açamadığı bir derdi vardır sadece. Ama Hakan ne kadar uğraşırsa uğraşsın, karısı Merve’yi konuşmaya, sorununu paylaşamaya ikna edemez.

Hakan, iş seyahati için Ankara’ya gideceği sırada, havaalanında Sahra’yla karşılaşır. Ankara’da konaklayacağı otele vardığında onu bir sürpriz beklemektedir. Bir tesadüf eseri yolları kesişen Sahra ve Hakan aynı otelde, yan yana odalara rezervasyon yaptırmıştır. Fakat Merve’nin aldığı ani bir kararla bütün dengeler değişecektir.

Kanal D Senden Önce 2. bölüm izle

SENDEN ÖNCE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra), Tansel Öngel (Kaan), Uğur Uzunel (Ömer), Uğur Biçer(Serdar), Altan Erkekli (Derman), Timur Ölkebaş (Tahsin),Nalan Kuruçim (Semiha), Işıl Dayıoğlu (Adalet), Lidya Atlik (Şule), Taha Ünal (Emir), Elif Baysal (Makbule), Ahmet Fuat Onan (Nahit)

SENDEN ÖNCE İLK BÖLÜM İZLE

Senden Önce dizisinin Kanal D'de 13 Şubat 2024 Salı günü yayınlanan 1. bölümünü ( birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SENDEN ÖNCE 2. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ