Selahaddin Eyyubi dizisi izle! TRT1 Selahaddin Eyyubi 13. bölüm izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
TRT Dizi Haberleri Dizi izle
Selahaddin Eyyubi dizisi izle! TRT1 Selahaddin Eyyubi 13. bölüm izle

Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümü 19 Şubat 2024 Pazartesi günü TRT1'de yayınlandı. Selahaddin Eyyubi'in 13. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Selahaddin Eyyubi yeni bölüm izle linki.

Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilerek izlenen dizisi Selahaddin Eyyubi'nin yeni bölümü yine çok konuşulacak bir bölümle ekranlarda yer alıyor. İşte TRT1 Selahaddin Eyyubi 13. bölüm izle linki...

SELAHADDİN EYYÜBİ 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Askalan’ın yönetimi Sultan Nureddin’in emriyle Selahaddin ve Süreyya’ya verilir. Selahaddin, bundan böyle “Emir Selahaddin” unvanıyla Zengiler için yeni fetihlerin kapısını açacaktır. Ancak beklenmedik bir felaket Gazze semalarından göğe yükselir.

Devletleri ve orduları parasıyla yönetecek kadar zengin bir Yahudi olan Avram, daha önce görülmemiş büyüklükte bir haçlı ordusuyla yeni bir haçlı seferi başlatır ve Gazze’de Müslümanları katletmeye girişir. Büyük kıyımı önceden sezen Selahaddin, Gazze’deki mazlumları kurtarmak için harekete geçerken, savaşçılığıyla diyara nam salmış “Musul Kaplanı” lakaplı Melik Mevdud, Askalan’a gelir ve Selahaddin ile Nureddin’in tüm planları alt üst olur. ​
Mevdud’un beklenmedik gelişiyle birlikte saltanatı tehlikeye giren Sultan Nureddin, devletin birliğini sağlamak için hangi yolu izleyecektir? Hırsı ve keskin zekasıyla iş gören Yahudi Avram, Selahaddin’in tehdidini sona erdirmek için hangi şeytani planı hayata geçirecektir? Bir yanda gözünü kan bürümüş Avram, diğer yanda devletin yaşadığı tüm acziyetleri Selahaddin’e mal eden Mevdud arasında kalan Selahaddin bir başına emellerine ulaşabilecek midir?

TRT1 Selahaddin Eyyubi 13. bölüm izle

SELAHADDİN EYYÜBİ YENİ BÖLÜM İZLE

TRT 1 ekranlarında 19 Şubat 2024 Pazartesi günün yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisin 13. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ 13. BÖLÜM İZLE