Sandık Kokusu 27. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Sandık Kokusu Show TV Dizi Haberleri Dizi izle
Sandık Kokusu 27. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

Sandık Kokusu dizisinin yirmi yedinci bölümü 18 Eylül 2024 Çarşamba günü Show TV'de yayınlandı. Sandık Kokusu'nun 27. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Sandık Kokusu yeni bölüm izle.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Sandık Kokusu'nun dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Sandık Kokusu 27. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SANDIK KOKUSU 26. BÖLÜM KONUSU

Sorguya alınan Karsu, kısa bir süre sonra Reha’nın şikayetini çekmesiyle serbest bırakılır. Bu, Reha’nın kendince son uyarısıdır.

Avukat, Karsu’ya düzenli ev ve iş hayatı sürdürmesini önerir. Karsu’nun bir yuva kurması, aile imajı çizmesi gerekiyordur.

Karsu’nun evlilik meselesini duyan Kıvanç’ın aklına bir fikir gelir.

Filiz, Karsu’nun başına gelenleri Hasan’a anlatır ve Hasan, yakın arkadaşı ile konuşup Karsu’ya iş ayarlamaya çalışır. Karsu, Hasan’ın ayarladığı iş görüşmesine gider. Çok fazla bekletilince söylenmeye başlar. Gitmeye karar verir, acaba Karsu’yu yolundan döndüren kim olacaktır?

SANDIK KOKUSU DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin başrolde yer aldığı dizi çarşamba günleri yayınlanacak. Kadroda ayrıca Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can yer alacak.

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM İZLE

Sandık Kokusu dizisinin Show TV'de 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yayınlanan 27. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

SANDIK KOKUSU 27. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ