Sandık Kokusu 20. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Sandık Kokusu Dizi Haberleri
Sandık Kokusu 20. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

Sandık Kokusu dizisinin yirminci bölümü 30 Nisan 2024 Çarşamba günü Show TV'de yayınlandı. Sandık Kokusu'nun 20. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Sandık Kokusu yeni bölüm izle.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Sandık Kokusu'nun dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Sandık Kokusu 20. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SANDIK KOKUSU 19. BÖLÜM KONUSU

Bölümünde; Hasan’ı tanımayan Karsu, yeni gelen esnafı sıcak karşılarken Atilla ise şok içindedir. Babasını yalnız yakalayıp Karsu’dan uzak durmasını ister. Irmak zor da olsa elindeki bütün delilleri teslim ederek Adnan’ı ihbar eder. İhbar edenin kendisi olduğunu itiraf eden Irmak ve Adnan arasında yüzleşme yaşanır.

Atilla’nın boşanır boşanmaz Karsu ile birleşeceğini bilen Reha, onları durdurmak için Hasan’la görüşmek gibi bir takım planlar düşünür. Reha'nın planları düşündüğü gibi işleyecek midir?

Hasan’ın kim olduğunu öğrenen Karsu, Filiz’i Hasan’ın kebapçısına girerken görür. Filiz’in görüştüğü Hasan’ın, Atilla’nın babası Hasan olduğunu anlayıp annesinin peşinden kebapçıya girer. Filiz, Karsu’yu Hasan’la tanıştırmaya yeltenirken, Karsu, Hasan ile ilgili bütün gerçekleri anlatmaya başlar.

Show TV Sandık Kokusu 20. bölüm izle

SANDIK KOKUSU DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin başrolde yer aldığı dizi çarşamba günleri yayınlanacak. Kadroda ayrıca Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can yer alacak.

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM İZLE

Sandık Kokusu dizisinin Show TV'de 30 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanan 20. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

SANDIK KOKUSU 20. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ