Sandık Kokusu 18. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Sandık Kokusu Show TV Dizi Haberleri
Sandık Kokusu 18. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

Sandık Kokusu dizisinin on sekizinci bölümü 17 Nisan 2024 Çarşamba günü Show TV'de yayınlandı. Sandık Kokusu'nun 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Sandık Kokusu yeni bölüm izle.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Sandık Kokusu'nun dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Sandık Kokusu 18. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SANDIK KOKUSU 17. BÖLÜM KONUSU

Adnan’ın ihanetini sindirmek, Irmak için çok zor olsa da Filiz, ağır bir yükten kurtulduğu için rahatlamıştır.

Hasan ile iş yapmak isteyen Reha, bir şekilde yine görüşme ayarlar. Ancak Hasan’ın dikkatini, Reha’nın laf arasında anlattığı Filiz’in geçmişi çeker. Irmak, Adnan’ın yanına yalıya geri dönüp her şey yolundaymış gibi davranır. Cevdet’in de yardımıyla Karsu’yu kaçıran Atilla, ona her şeyi anlatacaktır. Peki bütün gerçekleri öğrendiğinde Karsu’nun Atilla’ya tepkisi ne olacaktır?

Atilla’nın artık babasını ikna etmek için bir planı vardır ve konuşmak için çiftliğe doğru yola çıkar. Filiz de Türkan’la birlikte, Hasan’ın düzenlediği sıra gecesindedir. Atilla’nın geldiğini duyan Hasan, çalışma odasına çekilir. O sırada tuvalete gitmek için odadan ayrılan Filiz, fırsattan istifade etrafa bakınır. Hasan ve Atilla, çalışma odasında konuşurken kapı açılır fakat içeri giren kimdir?

Sandık Kokusu 18. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle - Resim : 1

SANDIK KOKUSU DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin başrolde yer aldığı dizi çarşamba günleri yayınlanacak. Kadroda ayrıca Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can yer alacak.

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM İZLE

Sandık Kokusu dizisinin Show TV'de 18 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanan 17. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

SANDIK KOKUSU 18. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ