Sandık Kokusu 11. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Sandık Kokusu Show TV Dizi Haberleri Dizi izle
Sandık Kokusu 11. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

Sandık Kokusu dizisinin on birinci bölümü 21 Şubat 2024 Çarşamba günü Show TV'de yayınlandı. Sandık Kokusu'nun 11. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Sandık Kokusu yeni bölüm izle.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Sandık Kokusu'nun dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Sandık Kokusu 11. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SANDIK KOKUSU 10. BÖLÜM KONUSU

Atilla Ozan’ın ölmesine neden olduğu için deliye dönmüş bir haldedir ve ne yapacağını bilemez. Diğer yandan Ozan’ın bir anda ortadan kaybolmasını fark eden Karsu, Ozan’ı arayışa geçer.

Irmak, Atilla’nın Karsu ile yakın olduğunu görünce ondan yardım ister. Atilla karışmak istemese de verdiği bir tavsiye acaba Irmak’a neler yaptıracaktır?

Reha Cennet Sitesi’nde bir ev tutar, Hande’yi de yanına alarak Karsu, Filiz ve Türkan’ı çıldırtmayı başarır. Bu ev işiyle birlikte Lale de siteye çokça gelip gitmeye başlar ve bu durum Atilla’nın kimliğinin açığa çıkmasında bir tehdit oluşturur. Sevgililer günü kutlamalarına hazırlanan Cennet Sitesi sakinlerini ise bir sürpriz beklemektedir.

Show TV Sandık Kokusu 11. bölüm izle

 

SANDIK KOKUSU DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin başrolde yer aldığı dizi çarşamba günleri yayınlanacak. Kadroda ayrıca Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can yer alacak.

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM İZLE

Sandık Kokusu dizisinin Show TV'de 21 Şubat 2024 Çarşamba günü yayınlanan 11. bölümünü ( on birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SANDIK KOKUSU 11. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ