Sakla Beni 22. Bölüm İzle Star Tv Sakla Beni yeni bölüm tek parça ful dizi izle

HABER MERKEZİ
Sakla Beni Star TV Dizi Haberleri
Sakla Beni 22. Bölüm İzle Star Tv Sakla Beni yeni bölüm tek parça ful dizi izle

Sakla Beni dizisinin yirmi ikinci bölümü 28 Mart 2024 Perşembe günü Star TV'de yayınlandı. Sakla Beni'nin 22. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Sakla Beni yeni bölüm izle.

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sakla Beni dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen STAR tv dizisi olan 'Sakla Beni'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte Star tv Sakla Beni 22. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SAKLA BENİ 21. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Mete ve İncila, etrafındakileri kendilerine düşman etme pahasına, gelecekteki güzel günler için mücadele etmeye karar verirler. Tansu'nun yaşadıklarını öğrenen Kont Ziya, kızına ateş püskürür ve ona kendi yöntemleriyle bir ceza verir. İzzet'in onu Tansu ile aldattığını öğrenen Filiz, derhal boşanmaya karar verirken bir yandan da uğradığı ihaneti kızından saklamak ister. Yaşanan onca acılara rağmen Mete, babasını uğurlamak için onunla yüz yüze gelir.

Sapanca'ya doğru yola çıkan Naz, beklemediği bir talihsizlik yaşayınca yolu bir kez daha Kadir ile kesişir. Gelecek güzel günler için heyecan duyan ve hayaller kuran Mete ve İncila, birlikte sakin bir gün geçirmek isterler ama planda olmayan bir gelişme yaşanır. İhtiyacı olan ilgi ve desteği Kadir'de bulan Naz, ona karşı olan duygularının yön değiştirdiğini fark ederken, bu yakınlıktan rahatsızlık duyan Mete ve İncila duruma tepki gösterir. Naz ise kimsenin duymaya hazır olmadığı bir gerçeği dile getirir.

Star tv Sakla Beni 22. bölüm izle

SAKLA BENİ OYUNCU KADROSU

Uraz Kaygılaroğlu

Cemre Baysel

Asude Kalebek

Şenay Gürler

Ceyda Düvenci

Nilüfer Açıkalın

Sevinç Erbulak

Gökşen Ateş

Kamil Güler

Nizam Namidar

Sera Tokdemir

Edip Saner

Açelya Devrim Yılhan

Sıla Korkmaz

Emine Uyar

Tamer Levent

SAKLA BENİ DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ, UYARLAMA MI?

Sakla Beni dizisi uyarlama değil. Gerçek bir senaryosu var. Dizinin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor.

SAKLA BENİ YENİ BÖLÜM İZLE

Sakla Beni dizisinin Star TV'de 28 Mart 2024 Perşembe günü yayınlanan 22. bölümünü ( yirminci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SAKLA BENİ 22. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ