Sakla Beni 20. Bölüm İzle Star Tv Sakla Beni yeni bölüm tek parça ful dizi izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Sakla Beni Star TV Dizi Haberleri Dizi izle
Sakla Beni 20. Bölüm İzle Star Tv Sakla Beni yeni bölüm tek parça ful dizi izle

Sakla Beni dizisinin yirminci bölümü 14 Mart 2024 Perşembe günü Star TV'de yayınlandı. Sakla Beni'nin 20. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Sakla Beni yeni bölüm izle.

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sakla Beni dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen STAR tv dizisi olan 'Sakla Beni'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte Star tv Sakla Beni 20. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SAKLA BENİ 19. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Bebeğini kaybeden Naz büyük bir acı yaşarken, bu gelişme tüm ev halkını çok üzer. Naz'ın kendine dikkat etmediğini ileri süren Filiz, torununu kaybettiği için kızına ve Mete'ye yüklenir. İncila ise Naz'ın yanında olmaya çalışır. Zor zamanlarında onu yalnız bıraktığı ve yeterince destek olmadığı gerekçesiyle Mete'yi suçlayan Naz'a, ihtiyaç duyduğu destek Kadir'den gelir. Ziya'nın hiç hoşuna gitmese de Mete ve Cemil, ilk kez baba oğul olarak yan yana gelir. Naz'a moral vermek için bir sürpriz hazırlanır fakat Atıf'ın konağı İncila'ya verdiğini öğrenen Naz, yok sayıldığını hissettiği için büyük bir sinir krizi geçirir. Mete onu sakinleştirmeye çalışsa da Naz'ın ağzından çıkan bir söz herkes için şok etkisi yaratır.

Star tv Sakla Beni 20. bölüm izle

SAKLA BENİ OYUNCU KADROSU

Uraz Kaygılaroğlu

Cemre Baysel

Asude Kalebek

Şenay Gürler

Ceyda Düvenci

Nilüfer Açıkalın

Sevinç Erbulak

Gökşen Ateş

Kamil Güler

Nizam Namidar

Sera Tokdemir

Edip Saner

Açelya Devrim Yılhan

Sıla Korkmaz

Emine Uyar

Tamer Levent

SAKLA BENİ DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ, UYARLAMA MI?

Sakla Beni dizisi uyarlama değil. Gerçek bir senaryosu var. Dizinin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor.

SAKLA BENİ YENİ BÖLÜM İZLE

Sakla Beni dizisinin Star TV'de 14 Mart 2024 Perşembe günü yayınlanan 20. bölümünü ( yirminci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SAKLA BENİ 20. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ