Şahane Hayatım 28. Bölüm İzle Full Fox tv Şahane Hayatım yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Şahane Hayatım NOW TV Dizi Haberleri
Şahane Hayatım 28. Bölüm İzle Full Fox tv Şahane Hayatım yeni bölüm tek parça izle

Şahane Hayatım dizisinin yirmi sekizinci bölümü 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü NOW'da yayınlandı. Şahane Hayatım'ın 28. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Şahane Hayatım yeni bölüm izle.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Merak edilen NOW tv dizisi olan 'Şahane Hayatım'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Şahane Hayatım 28. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

ŞAHANE HAYATIM 27. BÖLÜM KONUSU

Şebnemlerin elinden kaçan Didem, Aysel’in yanına gider. Bu defa elinde kanıtı da vardır. Gerçekleri öğrenen Aysel yıkılır. Onur, Melisa ve Şebnem’le yüzleşen Aysel zor bir kararın eşiğindedir.

 Şebnem ise Aysel’in gerçekleri öğrenmesinden sonra vicdani olarak rahatlamıştır. Mesut’la beraber yeni hayatına odaklanan Şebnem, hayatında yeni bir sayfa açmak üzeredir. Ta ki Didem onlara savaş ilan edene  kadar!

Didem’i saf dışı bırakmak için bir araya gelen Şebnem ve Melisa’nın planı hazırdır. Fakat onları bekleyen büyük bir sürpriz vardır!

Fox tv Şahane Hayatım 28. bölüm izle

ŞAHANE HAYATIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği Şahane Hayatım'ın kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimler yer alıyor.

ŞAHANE HAYATIM YENİ BÖLÜM İZLE

Şahane Hayatım dizisinin Fox tv'de 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü yayınlanan 28. bölümünü ( yirmi yedinci bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ŞAHANE HAYATIM 28. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ