Şahane Hayatım 23. Bölüm İzle Full Fox tv Şahane Hayatım yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Şahane Hayatım NOW TV Dizi Haberleri
Şahane Hayatım 23. Bölüm İzle Full Fox tv Şahane Hayatım yeni bölüm tek parça izle

Şahane Hayatım dizisinin yirmi üçüncü bölümü 17 Nisan 2024 Çarşamba günü NOW'da yayınlandı. Şahane Hayatım'ın 23. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Şahane Hayatım yeni bölüm izle.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Merak edilen NOW tv dizisi olan 'Şahane Hayatım'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Şahane Hayatım 23. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

ŞAHANE HAYATIM 22. BÖLÜM KONUSU

Şebnem, Mesut’a atılan iftiranın şokunu atlatamamışken telefonuna gelen tehdit mesajıyla iyice sarsılır. Şebnem, Mesut’u temize çıkarmanın yollarını ararken şantajcıyı bulmak için zamanın daraldığının da farkındadır.

Mesut ise Elif’in kumpasından sonra göz altına alınır. Elif’le anlaşmanın yollarını arayan Mesut, Elif’in ona yaptığı teklif karşısında zor durumda kalır. Ama Mesut’un bir planı vardır.

Onur ve Şebnem herkesi Demir’in kaçtığına ikna etmişken, Demir’in babası Macit’in gelişi her şeyi alt üst eder. Oğlunun başına kötü bir şey geldiğini düşünen Macit’in hedefinde ise Şebnem vardır.

Bütün bu olayların arasında sıkışıp kalan Şebnem bir çıkış yolu bulabilecek midir?

Fox tv Şahane Hayatım 23. bölüm izle

ŞAHANE HAYATIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği Şahane Hayatım'ın kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimler yer alıyor.

ŞAHANE HAYATIM YENİ BÖLÜM İZLE

Şahane Hayatım dizisinin Fox tv'de 17 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanan 23. bölümünü ( yirmi üçüncü bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ŞAHANE HAYATIM 23. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ