Safir 25. Bölüm İzle Full! atv Safir yeni bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Safir atv Dizi Haberleri Dizi izle
Safir 25. Bölüm İzle Full! atv Safir yeni bölüm tek parça izle

Safir dizisinin yirmi beşinci bölümü 19 Şubat 2024 Pazartesi günü ATV'de yayınlandı. Safir'in 24. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Safir yeni bölüm izle.

Safir dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Safir'in başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay yer alıyor. İşte atv Safir 25. bölüm izle linki...

SAFİR 24. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

"İmkansızlıklar hep vardı…"

Ateş'in gözaltına alınmasından sonra Feraye onun bir misilleme yapacağına inanmaktadır. Bu yüzden Yaman'dan ifadesini geri almasını ister ancak Yaman geri adım atmayacaktır.

Ailenin başına gelen felaketler zincirine eklenen bu son halka Okan için bardağı taşıran son damla olur. Okan'ın içine düştüğü buhran Yaman'ın aldığı kararları gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Serbest bırakılmasının ardından Ateş şirkete büyük ortak olmak için oynadığı oyuna kaldığı yerden devam eder. Ancak bu sefer karşısında tüm Gülsoy ailesini kenetlenmiş halde bulacaktır. Ailesinden aldığı güçle zekasını birleştiren Yaman, Ateş'i alt edebilecek mi?

Ateş'in tüm bunların üzerine Gülsoylar'a başka bir sürprizi daha vardır. Yaman'a acı çektirmekten vazgeçmeyecektir. Yaptığı hamle sadece Yaman için değil, Gülsoylar tarafından tepki alacaktır.

atv Safir 25. bölüm izle

SAFİR OYUNCULARI KİMLER?

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda;

İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda B

SAFİR YENİ BÖLÜM İZLE

Safir dizisinin atv'de 19 Şubat günü yayınlanan 25. bölümünü ( Safir yirmi beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SAFİR 25. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ