Real Madrid - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid - Bayern Münih maçı şifresiz mi?

HABER MERKEZİ
Real Madrid Bayern Münih Canlı maç izle TV8 UEFA Şampiyonlar Ligi
Real Madrid - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid - Bayern Münih maçı şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan! Real Madrid - Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan devam ediyor. Real Madrid, Bayern Münih'i ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Real Madrid - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Real Madrid - Bayern Münih maçı canlı maç izle linki...

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Real Madrid, Bayern Münih’i konuk ediyor. Ancelotti’nin öğrencileri, taraftarının önünde Bayern Münih’i mağlup ederek Devler Ligi’nde finale yükselmenin planlarını yapıyor. Almanya’da oynanan ilk karşılaşma 2-2 eşitlikle tamamlanırken gözler rövanş mücadelesine çevrildi. A Milli Takım’ın genç yıldızı Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasını en fazla kazanan takım konumunda bulunuyor. İtalyan çalıştırıcı Ancelotti, Devler Ligi tarihinde en fazla final gören teknik direktör olarak dikkat çekti.

Real Madrid - Bayern Münih maçı

La Liga’da iki lig maçında üst üste ilk 11 başlayan Arda Güler, forma şansı bekleyecek. Alman devi Bayern Münih’te gözler Harry Kane, Musiala, Leroy Sane gibi yıldızlarda olacak.

REAL MADRİD BAYERN MÜNİH KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Real Madrid - Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi maçında iki takım 8 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

REAL MADRİD BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması Exxen, TV 8,5 ekranlarından canlı aktarılacak.

REAL MADRİD BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

FİNAL İNGİLTERE’DE OYNANACAK

Devler Ligi’nde Real Madrid - Bayern Münih eşleşmesinin galibi, Dortmund - PSG eşleşmesinin kazananıyla finalde rakip olacak.

Devler Ligi finali ise 1 Haziran’da Londra’daki Wembley Stadı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek