PSG - Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? PSG - Dortmund maçı şifresiz mi?

HABER MERKEZİ
PSG Borussia Dortmund Canlı maç izle UEFA Şampiyonlar Ligi TV8
PSG - Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? PSG - Dortmund maçı şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan! PSG - Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan devam ediyor. PSG, Borussia Dortmund'u ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, PSG - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte PSG - Dortmund maçı canlı maç izle linki...

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğunu ilan eden ve geride bıraktığımız hafta sonunu maç yapmadan geçen PSG, Almanya'da 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Dortmund'u Parc des Prices'ta konuk edecek. İki takım grup aşamasında da karşılaşmış ve Paris ekibi buradaki maçı 2-0 kazanmıştı. Maç sonucu futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

PSG - Dortmund maçı

PARIS SAINT-GERMAIN

Gözden çıkarılan Layvin Kurzawa ve sakatlığı nedeniyle sezonun tamamını pas geçen Presnel Kimpembe dışında, Almanya'daki maçın ilk yarısında kenara gelen Lucas Hernandez'i de kullanamayacaklar.

BORUSSIA DORTMUND

PSG'yi 1-0 yendikten sonra Bundesliga'da da Augsburg'u 5-1'le geçen Dortmund'da Julien Duranville ve Ramy Bensebaini'nin sakatlıkları sürüyor.

İlk maç öncesi soru işareti gözüken Mats Hummels ile Ian Maatsen'de bir problem yok.

PSG DORTMUND KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

PSG - Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi maçında iki takım 7 Mayıs Salı günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

PSG DORTMUND MAÇI HANGİ KANALDA?

PSG - Dortmund karşılaşması Exxen, TV 8,5 ekranlarından canlı aktarılacak.

PSG DORTMUND MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.