Ömer 50. Bölüm İzle! Star TV Ömer yeni bölüm tek parça izle! Ömer yeni bölüm!

HABER MERKEZİ
Ömer Star TV Dizi Haberleri
Ömer 50. Bölüm İzle! Star TV Ömer yeni bölüm tek parça izle! Ömer yeni bölüm!

Ömer dizisinin yeni bölümü 1 Nisan 2024 Pazartesi günü Star TV'de yayınlandı. Ömer'in 50. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Star TV'nin dizisi Ömer'in 50. bölümü 1 Nisan günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde Ömer'in kırk altıncı bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte dizi izle linki... Star TV Ömer 50. bölüm izle.

dizi haberleri...

ÖMER 49. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ömer ve Gamze yaşadıkları hüzünlü vedanın ağırlığı ve keyifsizliği altındadır. Nurhayat ile açıklanması zor bir durumdayken Çiçek'i karşısında bulan Reşat, ondan hiç tahmin edemeyeceği bir yaklaşım görür. Samet'in tedavi olmasını isteyen Reşat, sonunda onu ikna etmeyi başarır.

Ayrılık kararında ısrarcı olmasının nedenini merak eden Reşat, Gamze'den onu şaşırtan ve etkileyen bir gerekçe duyar. Zor bir dönemden geçen Ömer'e elinden geldiğince destek olmaya çalışan Reşat, evliliğe küsmemesini ve çocuk sahibi olmasını öğütleyerek, oğluna uygun birini bulması için Safiye'ye haber yollar.

Nisa'yı kendisine yeniden aşık etmek isteyen Hakan, kendince bazı planlar yapar, Rahmi ve Fatma'nın yakınlığı ise yeni bir kriz yaratır. Ayrılık kararı alsalar da birbirinden kopamayan Ömer ile Gamze arasındaki çekişmeler devam ederken Gamze, onu derinden sarsan bir gelişmenin haberini alır.

ÖMER DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan, Damla Makar, Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Özgür Foster, Çağla Naz Kargı, Haktan Zavlak

ÖMER YENİ BÖLÜM İZLE

Ömer dizisinin Star TV'de 1 Nisan günü yayınlanan 50. bölümünü (Ömer 50. bölüm izle) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ÖMER 50. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ