Olympiakos - Fiorentina maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Fiorentina Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor TV8 Olimpiakos
Olympiakos - Fiorentina maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında heyecan! Olympiakos - Fiorentina karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında heyecan devam ediyor. Olympiakos ile Fiorentina karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Olympiakos - Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Olympiakos - Fiorentina maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Konferans Ligi’nde şampiyonluğa ulaşmak isteyen Olympiakos ve Fiorentina final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu sezon Avrupa’da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Olympiakos, Yunanistan’da oynanacak finali kazanarak kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor.

Fiorentina ise bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalırken sezonu kupayla kapatmayı planlıyor. Konferans Ligi final mücadelesini Artur Soares Dias yönetirken yardımcılıklarını ise Paulo Soares ve Redro Ribeiro yapacak.

Olympiakos - Fiorentina maçı

MUHTEMEL 11'LER

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega, Iborra, Hezze, Fortounis, Chiquinho, Podence, El Kaabi.

Fiorentina: Terracciano, Dodo, Milenkovic, Quarta, Biraghi, Bonaventura, Mandragora, Gonzalez, Beltran, Kouame, Belotti.

OLYMPİAKOS FİORENTİNA KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Olympiakos - Fiorentina UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında iki takım 29 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

OLYMPİAKOS FİORENTİNA MAÇI HANGİ KANALDA?

Olympiakos - Fiorentina karşılaşması TV8 ve Exxen ekranlarından canlı aktarılacak.

OLYMPİAKOS FİORENTİNA MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.