Olympiakos - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Canlı maç izle Konferans Ligi Exxen
Olympiakos - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında heyecan! Olympiakos - Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında heyecan devam ediyor. Olympiakos, Fenerbahçe'yi ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Olympiakos - Fenerbahçe maçı canlı maç izle linki...

İsmail Kartal’ın öğrencileri son 16 turunda Union Saint Gilloise takımını mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı. Olympiakos ise ligde Şampiyonluk Turu’nda mücadele ediyor.

Çeyrek Final karşılaşmaları iki maç üzerinden oynanacak. Olympiakos, son 16 turunda Maccabi Tel Aviv takımını mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Olympiakos - Fenerbahçe maçı canlı izle

FENERBAHÇE’DE HEDEF GALİBİYET

İsmail Kartal ve öğrencileri ligde zirve takibini sürdürürken Avrupa’da galibiyet için sahaya çıkıyor. Fenerbahçe’de kritik karşılaşma öncesinde Tadic, Dzeko, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski gibi oyuncuların performansı merak ediliyor. Fenerbahçe ilk karşılaşmadan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

OLYMPİAKOS SON DURUM

Fenerbahçe’nin rakibi Olympiakos son 16 turunda Maccabi Tel Aviv’i mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı. Yunan ekibi, Şampiyonluk Turu’nda AEK, Panathinaikos gibi takımların ardından 3. sırada bulunuyor. Bu sezon ligde oynadığı 30 karşılaşamda 20 galibiyet 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

OLYMPİAKOS - FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Olympiakos - Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında iki takım 11 Nisan Perşembe günü saat 19:45’de karşı karşıya gelecek.

OLYMPİAKOS - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Olympiakos - Fenerbahçe karşılaşması Exxen ekranlarından canlı aktarılacak.

OLYMPİAKOS - FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.