Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı sekizinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı TRT Dizi Haberleri
Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı sekizinci bölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin sekizinci bölümü 23 Nisan 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 8. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 7. BÖLÜM KONUSU

Sultan Murad'ın beklenmeyen vefatıyla beraber Osmanlı sarayı ve halkı yasa bürünmüş, devlette yeni bir sayfa açılmıştır. Açılacak bu sayfanın en başına kimin ismi yazılacak? Mehmed'in mi, Orhan’mı? Çandarlı, İshak'ın bütün karşı koymasına rağmen Mehmed'e tahta geçmesi için haber gönderecek ve kut töresini gerçekleştirecektir.

İshak ise Mehmed'in tahta geçmesinin başlarına olmaz işler açacağını düşünmektedir. Mehmed babasının vefat haberini aldıktan sonra hızla çerileriyle ile yola çıkar. Kendisine karşı kurulabilecek planlara karşı da ihtiyatlı davranır, attığı her adımı dikkatle atar. Konstantinos, Orhan'ın tahta geçmesi için Mehmed'in yoluna en güçlü adamlarını çıkartma hesapları yapar ve Mehmed'i en ummadığı anda vurur. Mehmed bu tuzaktan nasıl kurtulacaktır?

Orhan da hızla Edirne'ye doğru hareket eder. Mehmed'den daha yakın olduğu için tahta geçme ihtimali çok daha yüksektir. Bu sebepten Orhan, Konstantinos'un adamlarını yanına verme teklifini Edirne'de hoş karşılanmaz diyerek reddeder. Ancak yolda ummadığı bir engelle karşılaşır: Bali Bey... Bali Bey Orhan'a itaat etmek için mi geldi, yoksa karşı koymak için mi?

TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 8. bölüm izle

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 23 Nisan 2024 Salı günü yayınlanan 8. bölümünü ( sekizinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 8. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ