Mehmed: Fetihler Sultanı 7. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı yedinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı TRT Dizi Haberleri
Mehmed: Fetihler Sultanı 7. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı yedinci bölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yedinci bölümü 16 Nisan 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 7. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 6. BÖLÜM KONUSU

Şehzade Mehmed düşkünler tarafından büyük bir pusu yemiş, dişe diş dövüşmekteydi. İshak ise adamları ile beraber dörtnala üstlerine gelmekteydi. Mehmed bu pusudan nasıl kurtulacak, İshak Mehmed’e yardım mı etmeye geliyor, yoksa saldırıya mı geçecek? Edirne’ye dönen Mehmed haremini de alıp Manisa’ya gider.

Burada Gülşah’a gelen bir mektupla Karamanoğlu’na gitmeye karar verirler. Mehmed bu yolculukta neler yaşayacak, mektupta neler yazmaktadır? Hüma’nın ölümüyle zor günler geçiren Murad, daha da kötüleşmiştir. Çandarlı ise durumun farkında ve endişelidir. Çandarlı devletin geleceği için nasıl tedbirler alacak? Mehmed de durumun farkındadır ve Şehabeddin’i bu sebepten Edirne’de bırakır.

Çandarlının yeni hamlesi ne olacaktır? Bizans’ta ise Konstantinos ile Helena’nın çatışması derinleşir. Konstantinos, Bizans’ın değişimi için önemli kararlar alma arifesindedir. Helena ve Notaras ise bu durumun karşısında en büyük engeldir. Konstantinos bu durumda ne yapacaktır?

TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 7. bölüm izle

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 16 Nisan 2024 Salı günü yayınlanan 7. bölümünü ( yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ