Mehmed: Fetihler Sultanı 6. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı altıncı bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı Dizi Haberleri TRT
Mehmed: Fetihler Sultanı 6. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı altıncı bölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin altıncı bölümü 2 Nisan 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Mehmed: Fetihler Sultanı altıncı bölüm izle.

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 6. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 5. BÖLÜM KONUSU

Mehmed, düğün gecesi tek hayali ve tek aşkı olan Konstantiniyye’ye tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Zağanos’u kurtarmak için Bizans sarayından beklenmedik bir kişiyle iş birliği yapacaktır. Yakalanma riskine rağmen Mehmed, Bizans’ın kalbinden Zağanos’u kurtarabilecek mi? Urban’la buluşan Mehmed, kendisiyle dönmesi için Urban’ı ikna edebilecek mi? Annesinin ölüm haberini alan Mehmed’in dünyası başına yıkılır.

Mehmed şimdi ne yapacaktır, bu ölümden babasını mı sorumlu tutacaktır? Düğün gecesi Mehmed’in Gülşah’ı bırakıp Konstantiniyye’ye gitmesiyle Edirne Sarayı çalkalanır. Kızı Gülşah’ın başına gelenleri öğrenen İbrahim, hesap sormak için Murad’a gider. Murad, gelini Gülşah’ı babasına mı verecek? Yoksa hanedan töresini mi uygulayacak?

Bu sırada casusları vasıtasıyla şehre sızan Türkleri öğrenen Helena ve Notaras, şehzade Mehmed ve ekibini yakalamak için bir plan yaparlar. Bütün olanları sonradan öğrenen Konstantinos, annesi Helena’nın yönetimdeki varlığından rahatsız olmaya başlar. Helena ve Notaras Mehmed’i yakalayabilecek mi?

TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 6. bölüm izle

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 2 Nisan 2024 Salı günü yayınlanan 6. bölümünü ( altıncı bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ