Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı on beşincibölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı TRT Dizi Haberleri Dizi izle
Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı on beşincibölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin on beşinci bölümü 11 Haziran 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 15. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 15. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 14. BÖLÜM KONUSU

Zağanos önderliğindeki Osmanlı ordusu Dimitria kalesine saldırmış ancak kaledekilerin direnciyle karşı karşıya kalmıştır. Ümitlerin tükendiği yerde Sultan Mehmed kale önlerine gelerek askerlerini cesaretlendirir ve son bir taarruz emri verir. Bu taarruzla kale ele geçecek mi, Mehmed başarılı olabilecek mi?

Hurufiler ise azığı ele almış Payitaht’ın dört bir yanında propaganda faaliyetlerini sürdürmektedirler. Artık devletin kılcal damarlarına işleme hedeflerine yönelmişken önlerine hiç beklemedikleri bir duvar çıkar. Mehmed devletini ve mülkünü itikadı bozuklara teslim etmemekte kararlıdır. Peki çözümü nasıl olacaktır?

Mara, Hala Sultan üzerinden Bizans’a bir oyun oynamaya karar verir, Mehmed’den müsaade alır. Tuzağında başarılı olabilecek mi? Konstantinos ise kaleyi kaybetme sebebini annesi Helena’dan bilecek ve herkese ders olacak bir ceza verecektir.

TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 15. bölüm izle

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 11 Haziran 2024 Salı günü yayınlanan 15. bölümünü ( on beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 15. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ