Mehmed: Fetihler Sultanı 10. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı onuncu bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı TRT Dizi Haberleri
Mehmed: Fetihler Sultanı 10. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı onuncu bölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin onuncu bölümü 7 Mayıs 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 10. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 10. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 9. BÖLÜM KONUSU

Karaman üzerine sefere çıkan Mehmed, payitahtta yaşanabilecek bir sorunla karşı Evrenesoğlu Ali’yi davet edecek ve onu saray emini olarak vazifelendirecek. Çandarlı ise yürüteceği plan için payitahtta kalmayı başaracak. Çandarlı, Ahmed’i haremden alıp tahtta çıkarma niyetindedir, bunu nasıl yapacaktır? Çandarlı’nın çözmesi gereken en büyük sual budur.

Gülşah üzerine oynayacak olan Çandarlı, bunu başarabilecek mi, Gülşah bu oyuna düşecek mi, Mehmed’i tahttan edecek kötü emellere alet olacak mı? Halime de Ahmed’in sultan olma planlarına dahil olur ve Ahmed’i Gülşah’ın yanından çekip almaya çalışır. Ancak Gülşah onun için büyük bir engeldir. Halime aşıp hedefine ulaşabilecek mi, yoksa makus talihine boyun mu bükecek?

Konstantinos ise tehlikeli ama sonunda kazançlı çıkabileceği bir teklifi kabul eder, seferdeki Mehmed’e bir elçi göndererek Orhan’ın tahsisatın arttırılmasını ister. Böylece Orhan’ın harcamalarını diline dolayanları da sakinleştirebilecektir. Konstantinos, büyük bir merakla Mehmed’den gelecek cevabı bekleyecek.

Mehmed bu teklifi kabul edecek mi? Kurtçu, Çandarlı’dan aldığı emirle sefer dönüşü Mehmed’in önünü kesecek ve Mehmed’e kılıçların altından geçmeyi teklif edecek. Mehmed yeniçerilerle vuruşmayı göze alıp bu teklifi reddedecek mi, yoksa kılıçların altından geçerek Çandarlı ve Kurtçu’nun planını bozacak mı?

TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 10. bölüm izle

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 7 Mayıs 2024 Salı günü yayınlanan 10. bölümünü ( onuncu bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 10. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ