MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye TV8 Dizi Haberleri
MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef'te bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için düello gerçekleşti. İlk etapta gerçekleşen dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan içli köfte istendi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te heyecan dolu bir yarışma yaşandı. 12 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelen bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar düelloda ter döktüler. İlk etapta şeflerin tadımı sonucunda kazanan takım kendini garanti altına aldı. Kazanamayan takım ise ikinci etapta yeniden yarıştı. Peki, MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef dokunulmazlık oyunu için iki takım istenen içli köfteyi en iyi şekilde yapmak zorunda. Kazanan takım dokunulmazlığın sahibi olarak kendini garantiye aldı.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'in yeni haftasında düelloyu kazanarak dokunulmazlığı alan takım Mavi Takım oldu. Kırmızı Takım ise kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım, ikinci etapta bireysel dokunulmazlığı almak için kendi aralarında yarıştı. İlk ikiye kalan Kaan ve Kerem oldu. Şefler tarafından en çok beğenilen tabak ise Kaan'ın tabağı oldu. Böylelikle bireysel dokunulmazlığı Kaan aldı.

MASTERCHEF HAFTANIN 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Kaan eleme potasına direkt olarak Akın'ı gönderdi. Günün ikinci eleme adayı ise oylama sonucunda belli oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

11 Eylül Çarşamba bireysel dokunulmazlığı kazanan Nevzat eleme potasına direkt olarak Ayşe'yi gönderdi. Günün ikinci eleme adayı ise oylama sonucunda belli oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Oylama sonrasında en çok oyu alarak eleme potasına giren diğer isim Beril oldu.