MasterChef son bölümde eleme adayı kimler oldu?

MasterChef Türkiye TV8
MasterChef son bölümde eleme adayı kimler oldu?

MasterChef Türkiye'de eleme adayı kim oldu sorusunun yanıt bulduğu 3 Ekim Perşembe akşamı kıran kırana mücadele ekranlara geldi. Peki, dün gece MasterChef 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, 3 Ekim MasterChef son bölümde yaşananlar.

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar bu sefer de 'döner çeşitleri' menüsünü hazırlamak için önlük giydi! Zübeyde'nin kaptanlığındaki mavi takım bir kez daha dokunulmazlık oyununu kazanırken, kırmızı takımda ise bireysel dokunulmazlığı Kaan elde etti. İşte, MasterChef eleme adayı kim oldu, kim kazandı? sorularının yanıtı.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın 3. dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan döner çeşitleri konseptinde 3'er adet yemek hazırlamalarını istedi. Menüde ise yaprak dönerden; pilav üstü, tombik döner, İskender, kıyma dönerden; pilav üstü, tombik döner, İskender, tavuk dönerden; Hatay usulü, pilav üstü ve yarım ekmek döner vardı.

Bu turda şefler yarışmacılara 3 farklı döner çeşitleri için verilen süreleri duyurdu. Süre sonunda yarışmacıların hazırladığı dönerler şefler tarafından tadıldı. Değerlendirme sonucu MasterChef 3. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Kaan eleme potasına Şirin'i gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Alper oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları şu isimler oldu;

Muratcan,

Nevzat,

Semih,

Eda,

Şirin,

Alper

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlık oyununu üst üste kaybeden kırmızı takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan sıfır atık konseptinde yaratıcı yemekler hazırlamalarını istedi.

Şefler bu turda yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi. Sürenin sonunda şeflerin değerlendirmesi ile bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan isimler, Kaan, Ayşe ve Beyza oldu. Gecenin sonunda ise bireysel dokunulmazlığı Kaan kazandı.