MasterChef eleme adayları: MasterChef eleme adayları kimler?

MasterChef Türkiye TV8 Dizi Haberleri
MasterChef eleme adayları: MasterChef eleme adayları kimler?

MasterChef'te eleme adaylarının kim olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşlar 17 Eylül 2024 Salı günü arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? 17 Eylül 2024 MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te eleme adayı olan yarışmacılar merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan esnaf lokantası yemekleri yapmalarını istedi ve en iyi tabağı hazırlayan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Yarışmanın 17 Eylül 2024 Salı günü yayınlanan bölümünü kaçıran vatandaşlar “M2024 MasterChef eleme adayları kimler oldu?” sorusuna yanıt arıyor. İşte Yarışmanın 17 Eylül 2024 gecesi MasterChef’te yaşananlar…

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu.

2 takım da mercimek çorbası, patates püresi, taze fasulye, kadınbudu köfte, kuzu kapama, nohutlu işkembe, iç pilavı, etli biber dolması, kalburabastı gibi esnaf lokantası yemekleri yaptı.

Dokunulmazlık oyununda gülen taraf kırmızı takım oldu. Mavi takım ise ikinci etapta kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için yarıştı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bu mücadele sonucunda bireysel dokunulmazlık Alper'in oldu. Alper, eleme adayı olarak Şirin'in adını verdi. Takım oylaması sonucunda ise haftanın 2. eleme adayı Kerem oldu.