MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye TV8
MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye 2024'te yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kaptanlık oyununun ardından dün akşam yarışmacılar haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Peki, MasterChef eleme adayı kimler oldu? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Mavi Takım'dan ve Kırmızı Takım'dan 7 bölgeye ait kebap yapmaları istendi. Kazanan takım kendilerini garantiye alırken kaybeden takım dokunulmazlık için yeniden yarıştı. Gecenin sonunda bir kişi dokunulmazlığı aldı ve iki isim de eleme adayı olarak belirlendi. Peki, MasterChef eleme adayı kimler oldu? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. 7 farklı kebap çeşidinden 3 puan mavi takım, 3 panda kırmızı takım aldı. Kebap çeşitlerinden Manisa kebabı ise iki takım içinde kabul edilmedi. Bu nedenle her iki takımdan 2'şer yarışmacı yeniden yarıştı. 20 dakika süre içinde en güzel Manisa Kebabını yapan takım Kırmızı Takım dokunulmazlığın sahibi oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı. Gecenin birincisi ve dokunulmazlığın sahibi Eda oldu.

MASTERCHEF 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kazanan Eda, gecenin ilk eleme adayı olarak Emre'yi seçti. Eda eleme potasına Kerem'i gönderdi. Kısa bir konuşma yapan Kerem "Bekliyordum sürpriz olmadı benim için. Dokunulmazlık yarışması benim için çok önemliydi. Tek şansımdı olmadı. Elimden gelenin en iyisini pazar günü yapıp devam edeceğim" dedi.

MASTERCHEF 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

İkinci eleme adayı ise oylama ile belli oldu. Oylama sonucu ikinci eleme adayı da belirlendi. Kaan ve Zübeyde 6'şar oy alınca eleme adayını netleştirmek için kaptan Nevzat tercih yaptı. Nevzat potaya gidecek ismi belirledi. 7 oy alan Kaan ikinci eleme adayı oldu.