MasterChef 3. dokunulmazlık oyunu: 13 Eylül 2024 MasterChef eleme adayları: 5. ve 6. eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye TV8
MasterChef 3. dokunulmazlık oyunu: 13 Eylül 2024 MasterChef eleme adayları: 5. ve 6. eleme adayı kim oldu?

MasterChef 2024 yarışmasında haftanın üçüncü dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. Peki, 13 Eylül Cuma MasterChef eleme adayı kim oldu, hangi takım kazandı?

TV8 yarışması MasterChef'te haftanın nefes kesen üçüncü dokunulmazlık yarışında kıran kırana mücadele yaşandı. Kırmızı ve mavi takım son kez takım olarak karşılaştı. Eleme potasına giren 7 yarışmacı arasından bir isim hayallerine veda edecek. 13 Eylül günü yarışmacılar Meksika sokak lezzetlerini çıkardı. İşte, MasterChef eleme adayları...

MASTERCHEF'TE 3. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu 13 Eylül Cuma akşamı gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takım bu aşamada Meksika sokak yemekleri yaptı.

Son oyunda takımlar ilk raunda 2 kişilik 5 takıma ayrıldı ve ikişerli olarak her takımdan 4 kişi yarıştı. İkinci turda ise iki kişili üç takımdan oluştu. Verilen 5 yemekten üçünü başarılı yapan Mavi Takım üçüncü mücadelenin de kazananı oldu. Böylece haftayı 3-0 tamamladı. Günün yeneğini de 5-0 kazanan mavi ekip ilki başardı. Kırmızı takımdan iki eleme adayı çıkarılacak.

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Kırmızı takımın iki oyunu da kaybetmesi neticesinde gitme adayları; Ayşe, Beril, Akın, Nevzat oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kırmızı takımdan potaya girmemiş olan Kerem, Muratcan, Semih, Erim, Kaan ve Ezgi, takımları kaybettiği için bireysel dokunulmazlık oyununda potaya girmemek için rekabet etti. Yarışmacılar bu aşamada sıfır atık konseptinde yaratıcı tabaklar çıkardı.

Erim, Muratcan ve Kerim bireysel dokunulmazlıkta son üçe kaldı. Erim oyunun üçüncüsü oldu. Kerem ile sona kalan Muratcan bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

MASTERCHEF 5. ELEME ADAYI

Dokunulmazlığı alan Muratcan potaya 3'te 0 yapan Kaan'ı dahil etti.

MASTERCHEF 6. ELEME ADAYI

Oylama sonucunda potaya giren 6. eleme adayı Erim oldu.