Manchester City - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Manchester City Real Madrid Canlı maç izle Exxen UEFA Şampiyonlar Ligi Arda Güler
Manchester City - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan! Manchester City - Real Madrid karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan devam ediyor. Manchester City, Real Madrid'i ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Manchester City - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Manchester City - Real Madrid maçı canlı maç izle linki...

Premier Lig'in lideri Manchester City ile La Liga'nın lideri Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında karşı karşıya geliyor. Liverpool ve Arsenal'in kaybettiği haftada Luton Town karşısında hata yapmayan Manchester City, hem İngiltere Premier Lig'in zirvesine yerleşti hem de 2 puan fark yaptı.

Arda Güler'li Real Madrid ise Mallorca deplasmanında 1-0 kazanıp İspanya La Liga'da Barcelona önünde 8 puan farkla liderliğini devam ettirdi. Geçtiğimiz hafta İspanya'da Real Madrid'le 3-3 berabere kalmışlardı. İki takım da rövanş mücadelesinden galip ayrılıp adını finale yazdırmak istiyor.

MANCHESTER CİTY REAL MADRİD KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Manchester City - Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi maçında iki takım 17 Nisan Çarşamba günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

Manchester City - Real Madrid maçı

MANCHESTER CİTY REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Manchester City - Real Madrid karşılaşması Exxen ekranlarından canlı aktarılacak.

MANCHESTER CİTY REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.