Leyla 4. Bölüm İzle Full NOW Leyla dördüncü bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Leyla NOW TV Dizi Haberleri
Leyla 4. Bölüm İzle Full NOW Leyla dördüncü bölüm tek parça izle

Leyla dizisinin dördüncü bölümü 2 Ekim 2024 Çarşamba günü NOW'da yayınlandı. Leyla'nın 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Leyla dördüncü bölüm izle.

NOW ekranlarında yayın hayatına başlayan Leyla dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen NOW TV dizisi olan 'Leyla'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW Leyla 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

LEYLA 3. BÖLÜM KONUSU

Tufo ve Nur’u evde yakalayan Serap’ın Tufo’yu terk etmesiyle Nur’un planı tıkır tıkır işlemeye devam eder. Bir depoya kapatılan Leyla ve Cino başlarına geleceklerin korkusunu yaşarken depodan önce Cino çıkartılır. Nur ile karşı karşıya kalan Leyla için hayatında yeni bir dönem başlayacaktır. Tufo ailesine tüm yaşananları anlatmak durumunda kalır.  Neco’yu yıllar sonra karşılarında gören Nur ve Mali büyük şaşkınlık yaşarken Neco’nun ‘Leyla yaşıyor’ sözleri ikiliyi gerer ve bu sözlerin peşine düşerler. Güzide bu durumu öğrenmesiyle hemen Leyla’yı uyarır. Leyla ve Civan arasında geçmişlerine dönük duygusal bir konuşma yaşanır. Neco’nun sözlerinin arkasından giden Nur, Leyla’nın karşısına geçer. 

LEYLA OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Cemre Baysel - Leyla

Alperen Duymaz - Civan

Gonca Vuslateri - Nur

Yiğit Kirazcı - Mali

Halil İbrahim Ceylan - Tufo

Gamze Karaduman

Dilara Aksüyek

Seda Güven

Meltem Baytok

Melisa Duru Ünal

Berfin Ant

Zeyno Eracar

Mustafa Avkıran

Cengiz Bozkurt

LEYLA: HAYAT... AŞK... ADALET... DİZİSİ UYARLAMA MI?

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... dizisi Brezilya'da yayınlandığı dönemde tüm Latin Amerika'yı etkisi altına alan Avenida Brazil isimli diziden uyarlandı.

LEYLA YENİ BÖLÜM İZLE

Leyla dizisinin NOW'da 2 Ekim 2024 Çarşamba günü yayınlanan 4. bölümünü ( dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

LEYLA 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ