Kül Masalı 4. Bölüm İzle Full TRT 1 Kül Masalı dördüncü bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Kül Masalı TRT Dizi Haberleri
Kül Masalı 4. Bölüm İzle Full TRT 1 Kül Masalı dördüncü bölüm tek parça izle

Kül Masalı dizisinin dördüncü bölümü 14 Mart 2024 Perşembe günü TRT 1'de yayınlandı. Kül Masalı'nın 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kül Masalı dördüncü bölüm izle.

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Kül Masalı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT 1 dizisi olan 'Kül Masalı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT 1 Kül Masalı 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KÜL MASALI DİZİSİ 3. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Süreyya aile geçmişlerine ait elindeki büyük kozla Özge’yi tehdit eder. Özge evliliğini daha da önemlisi kardeşi Behiye’yi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Jale’nin ölümünü araştıran Cemil ise olanları açığa kavuşturmak için büyük bir hamle yapar.

Diğer yandan Arat, Jale’nin mezarının boş olduğunu öğrenen Özge’ye artık bir açıklama borçludur. Onunla ilk ve son kez Jale’nin ölümü hakkında konuşacak ve bu mesele bir daha açılmamak üzere kapanacaktır. Özge ve Arat geçmişin sırlarını ve hayaletlerini geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmaya karar verirler. Ancak iki ay sonra Arat’ın doğum günü davetinde Jale’nin birdenbire ortaya çıkması köşkteki tüm dengeleri alt üst eder. Jale’nin sırlarla dolu gizemli dönüşü ile, başta Arat ve Özge olmak üzere herkesin hayatını derinden sarsacak olaylar zinciri tetiklenmiş olur. Artık hiç kimse için hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.

TRT 1 Kül Masalı 4. bölüm izle

KÜL MASALI OYUNCU KADROSU

Gökhan Alkan

Sevda Erginci

Başak Gümülcinelioğlu

Hülya Darcan

Ushan Çakır

Özgür Çevik

Gizem Güneş

Gizem Kala

Emre Can Kutlu

Berfu Öngören

İlker Sami Kılıç

Kahraman Sivri

Handan Yıldırım

Güner Özkul

Elif Hüsna İnce

Gül Kıraç

KÜL MASALI YENİ BÖLÜM İZLE

Kül Masalı dizisinin TRT 1'de 14 Mart 2024 Perşembe günü yayınlanan 4. bölümünü ( dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KÜL MASALI 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ