Kötü Kan 6. Bölüm İzle Full NOW TV Kötü Kan son bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Kötü Kan NOW TV Dizi Haberleri
Kötü Kan 6. Bölüm İzle Full NOW TV Kötü Kan son bölüm tek parça izle

Kötü Kan dizisinin son bölümü 11 Ekim 2024 Cuma günü NOW TV'de yayınlandı. Kötü Kan'ın 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kötü Kan altıncı bölüm izle.

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kötü Kan dizisinin son bölümü merakla bekleniyordu. Cuma akşamları NOW TV'de yayınlanan 'Kötü Kan'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte NOW TV Kötü Kan 6. bölüm (son bölüm)izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KÖTÜ KAN 5. BÖLÜM KONUSU

Oktay’ın ölümü sonrasında sonunda sular durulmuş gibi görünürken cezaevinden çıkan Zeynel Kartal’a kafayı takmış gibi görünmektedir. Tek sorun da Kartal’ın Nazan’la fazla yakın çalışması değil gibidir. Kartal karısının ölümüyle ilgili yeni ipuçları peşinde giderken, işin sonunda Zeynel’e varacağından habersizdir. Nurettin’den Masa’nın Behzat’a iş verdiğini öğrenen Fevzi barış ortamını bozuyor gibi görünmeden Behzat’a gizli bir darbe indirmeye kararlıdır.

Ancak bu planını Nazan’a söylemez ve Nazan’ın kulüpteki ortaklığa ağırlık vermesini ister. Borçlar ödendikten sonra da ortaklığa devam kararı Nazan’ın hoşuna gitmiştir. Burhan Kartal’a artık içinde olduğu bu dünyada zarar görmemek için ilerlemek zorunda olduğunu söyler. Kartal kendini Fevzi’nin karanlık işleri içinde bulduğunda bu kez de Nazan’la karşı karşıya gelecektir.

KÖTÜ KAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez'in paylaştığı dizin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap gibi birbirinden başarılı isimler arasında yer alıyor.

M. Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınıyor.

KÖTÜ KAN SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kötü Kan dizisinin NOW TV'de 11 Ekim 2024 Cuma günü yayınlanan 6. bölüm (altıncı bölüm) tek parça tam izlenebilir link.

KÖTÜ KAN 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ