Kötü Kan 2. Bölüm İzle Full NOW TV Kötü Kan ikinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Kötü Kan NOW TV Dizi Haberleri
Kötü Kan 2. Bölüm İzle Full NOW TV Kötü Kan ikinci bölüm tek parça izle

Kötü Kan dizisinin ikinci bölümü 13 Eylül 2024 Cuma günü NOW TV'de yayınlandı. Kötü Kan'ın 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kötü Kan ikinci bölüm izle.

NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Kötü Kan dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen NOW TV dizisi olan 'Kötü Kan'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Kötü Kan 2. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KÖTÜ KAN 1. BÖLÜM KONUSU

Kartal bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapan eski bir polistir. Bir gece kulüpte reşit olmayan bir kızın hayatını kaybetmesiyle kulüpteki işlerin göründüğü gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleşir ve asla parçası olmayacağı bu karanlık ağın peşine düşer. Aynı gece iki çocuğuna bakan kayınvalidesinin ölüm haberini alır. Yıllardır uzak kaldığı çocuklarına sonunda kavuşacak olmanın heyecanı bir yana, annelerinin ölümü yüzünden Kartal’ı suçlayan çocuklarıyla karşı karşıya gelmek onu az da olsa tedirgin etmektedir.

Kartal kulüpteki ölüme sebep olanların izini sürerken kendisini korkunç bir ihanet sarmalının merkezinde bulur ve gayrimeşru dünyanın en tehlikeli isimlerinden Fevzi Kaya ve ailesinin hedefi haline gelir. Fevzi Kaya’nın kızı Nazan bu karanlık dünyada ayakta durabilen güçlü bir kadındır ve ailesinin istediğini Kartal’dan almaya kararlıdır. Yetmiyormuş gibi Kartal’ın yıldızının bir türlü barışmadığı babası emekli başkomiser Burhan geri dönmüş ve Kartal’ın her yaptığını, özellikle de babalığını sorgulayan bir yargıç gibi eve çökmüştür. Kartal içine çekildiği bu kaostan çocuklarını korumak için çırpındıkça, kaderin sadece kahramanlara reva gördüğü zor ikilemlerle karşı karşıya kalacaktır.

KÖTÜ KAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınıyor.

KÖTÜ KAN YENİ BÖLÜM İZLE

Kötü Kan dizisinin NOW TV'de 13 Eylül 2024 Cuma günü yayınlanan 2. bölümünü ( ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KÖTÜ KAN 2. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ