Korkma Ben Yanındayım 4. Bölüm İzle Full NOW Tv Korkma Ben Yanındayım dördüncü bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Korkma Ben Yanındayım NOW TV Dizi Haberleri
Korkma Ben Yanındayım 4. Bölüm İzle Full NOW Tv Korkma Ben Yanındayım dördüncü bölüm tek parça izle

Korkma Ben Yanındayım dizisinin dördüncü bölümü 30 Mart 2024 Cumartesi günü NOW Tv'de yayınlandı. Korkma Ben Yanındayım'ın 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Korkma Ben Yanındayım dördüncü bölüm izle.

NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Korkma Ben Yanındayım dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen NOW tv dizisi olan 'Korkma Ben Yanındayım'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW tv Korkma Ben Yanındayım 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KORKMA BEN YANINDAYIM 3. BÖLÜMDE NE OLDU?

Seher, yanıtlarının yalnızca İnci’de olduğu sorular ile kalakalmıştır. Bir yandan kimseye bir şey belli etmemek için günlük yaşamını sürdürmeye çalışırken diğer yandan kızının başına açtığı dertleri temizlemek için uğraşır.

Okulda hızla yayılan haber ile yönetimi iyice sıkılaştıran Turgut, oğlu Mert ile sınanır. Mert yaptıklarının sonucu olarak babasının hiç görmek istemeyeceği bir yüzü ile tanışır. Selo, ailesinden en ufak bir sırrı bile saklayamazken asıl sırrın kendisinden saklandığını farkına varabilecek midir?

Seher, İnci’nin sağlığı için endişelenince aldığı risk ile başlarına daha büyük bir bela açar ve bu yükü daha fazla tek başlarına taşıyamayacağını anlar. İnci’den aldığı yanıtlarla sorumluluğu taşıması gerektiğini düşündüğü bir başkasının kapısını çalar.

NOW tv Korkma Ben Yanındayım 4. bölüm izle

KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCU KADROSU

Korkma Ben Yanındayım birbirinden ünlü yüzlere ev sahipliği yapıyor. Dizinin kadrosunda: Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın ve Eren Ören yer alıyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM YENİ BÖLÜM İZLE

Korkma Ben Yanındayım dizisinin NOW TV'de 30 Mart 2024 Cumartesi günü yayınlanan 4 . bölümünü ( dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KORKMA BEN YANINDAYIM 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ