Kör Nokta 1. Bölüm İzle

HABER MERKEZİ
Kör Nokta atv Dizi Haberleri
Kör Nokta 1. Bölüm İzle

Kör Nokta dizisinin birinci bölümü 21 Eylül 2024 Cumartesi günü atv'de yayınlandı. Kör Nokta'nın 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kör Nokta birinci bölüm izle.

atv ekranlarında yayın hayatına başlayan Kör Nokta dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen atv dizisi olan 'Kör Nokta'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte atv Kör Nokta 1. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KÖR NOKTA KONUSU NEDİR?

Kör Nokta; suçun suçlunun birbirine karıştığı bir trafik kazasından sonra verilecek bir adalet savaşın hikayesidir. Ama bu savaşın galibinin de mağlubunun da tek bir belirleyeni olacaktır; aşk...

KÖR NOKTA OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz paylaşırken, Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Mehtap Bayri, Hilmi Özçelik,Cansu Fırıncı, Görkem Kasal, Öyküsu Özyürek, Aylin Kabasakal, Şendoğan Öksüz, Cihangir Köse,Erhan Çirçioğlu, İrem Bakırtaş, Göktan Oktay Göztepe gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

KÖR NOKTA İLK BÖLÜM İZLE

Kör Nokta dizisinin atv'de 21 Eylül 2024 Cumartesi günü yayınlanan 1. bölümünü ( birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KÖR NOKTA 1. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ