Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Show TV Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm full İzle...

HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti Show TV Dizi Haberleri
Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Show TV Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm full İzle...

Kızılcık Şerbeti dizisinin 71. bölümü 11 Ekim 2024 Cuma günü Show TV'de yayınlandı. Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Show TV'nin dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü 11 Ekim günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde dizi Kızılcık Şerbeti'nin altmış sekizinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Show tv Kızılcık Şerbeti 71. bölüm izle...

KIZILCIK ŞERBETİ 70. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Pembe kapısına gelip yardım isteyen Abdullah’ı geri çevirmez ancak birlikte yaşamanın çok da kolay olmayacağının altını çizer. Metehan’ın kız arkadaşıyla buluşmaya giden Ömer, yıllar önceki sevgilisini, oğlunun birlikte olduğu kızın annesi olarak karşısında bulur. Bu tesadüf hepsi için şaşırtıcıdır. Bebek Alev’in tekrar evden alınışı başta Sönmez olmak üzere hem Kıvılcım hem de Meri için sarsıcı olmuştur. Çözüm Meri’den gelir.

Bakıcı olarak Ünallar’ın evine gidecektir. Fikrini Abdullah’a açacak o da Nursema’nın yardımıyla bu işi oldurmaya çalışacaktır. Kıvılcım yeni işinden de yeni arkadaşı Cemal’den de çok hoşnuttur. Ancak işten birinin kutlamasına çıktıklarında Ömer ile rastlaşması tüm dengesini sarsacaktır. Hem Fatih’in hem Doğa’nın evliliklerinde sorunlar vardır. Sorunlardan bunaldıkları bir akşam yüz yüze gelmeleri yeni dönüşümlerin habercisi gibidir.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Sıla Türkoğlu

Doğukan Güngör

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Oral Özer

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz

Tuana Gizem Uzunlar

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Kızılcık Şerbeti dizisinin Show TV'de 11 Ekim günü yayınlanan 71. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KIZILCIK ŞERBETİ 71. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ