Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm full İzle... Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle!

HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti Show TV Dizi Haberleri
Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm full İzle... Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle!

Kızılcık Şerbeti dizisinin 67. bölümü 13 Eylül 2024 Cuma günü Show TV'de yayınlandı. Kızılcık Şerbeti'nin 67. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Show TV'nin dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 67. bölümü 13 Eylül günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde dizi Kızılcık Şerbeti'nin altmış birinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Show tv Kızılcık Şerbeti 67. bölüm izle...

KIZILCIK ŞERBETİ 66. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması Pembe’nin dünyasını başına yıkar. Görkem’le konuşarak işi bir an önce kimse duymadan sonlandırmak istese de Görkem buna yanaşmaz ve karşı atağa geçer. Pembe çaresiz ve üzgündür. Hem Ömer’e hem Görkem’e bilenmiştir. Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı çok üzgün olan Sönmez’e moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye ederler.

Kıvılcım’ın parti sonrasında Rüzgar’ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder. İkili baş başa mutlu bir gün geçirirler. Rüzgar, Nursema’ya evlenme teklif etmeye karar verir. Doğa ve Giray’ın ilişkisi artık iyice ilerlemiş, Doğa da kendini akışa bırakmıştır. Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullahlar’a yemeğe geldikleri akşam herkesin sinirleri gergindir ve ufak bir kıvılcım büyük bir yangına dönüşür.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Sıla Türkoğlu

Doğukan Güngör

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Oral Özer

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz

Tuana Gizem Uzunlar

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Kızılcık Şerbeti dizisinin Show TV'de 13 Eylül günü yayınlanan 67. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KIZILCIK ŞERBETİ 67. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ