Kızılcık Şerbeti 62. Bölüm full İzle... Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle!

HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti Show TV Dizi Haberleri
Kızılcık Şerbeti 62. Bölüm full İzle... Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle!

Kızılcık Şerbeti dizisinin 62. bölümü 10 Mayıs 2024 Cuma günü Show TV'de yayınlandı. Kızılcık Şerbeti'nin 62. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Show TV'nin dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 62. bölümü 10 Mayıs günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde dizi Kızılcık Şerbeti'nin altmış birinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Show tv Kızılcık Şerbeti 62. bölüm izle...

KIZILCIK ŞERBETİ 61. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Alev’in sinirlenip Ömer’e, Abdullah’la yaşadığı gizli hayatı itiraf etmesi, Abdullah ve Ömer ilişkisine farklı bir boyut getirecektir. Kocasındaki değişikliği fark edip huzursuz olan Pembe, Alev’in peşine Zülkar’ı takar. Ama Alev bu takibi anlayıp Pembe’ye küçük de olsa bir ders verecektir.

Fatih bu konuya dahil olacak ve annesiyle gerilecektir. Sönmez’in çöpçatanlık girişimini engellemek isteyen Doğa’yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Fatih’in karısına hediye olarak çok pahalı bir çanta alması Ünal ailesinde hoş karşılanmaz. Ancak Görkem bu konuda altta kalmayı kendine yediremeyecektir.

Giray’ın şirketinin düzenlediği maratona Doğa, Çimen, Metehan, Nilay ve Mustafa katılacak çok keyifli bir gün geçireceklerdir. Kıvılcım’ın hazırladığı sürpriz nikahla Kıvılcım ve Ömer evlenirler. Fatih ise Doğa’yı bir türlü aklından çıkaramamanın huzursuzluğunu yaşarken gördüğü bir sahne ile iyice yıkılacaktır.

Show tv Kızılcık Şerbeti 62. bölüm izle

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Sıla Türkoğlu

Doğukan Güngör

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Oral Özer

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz

Tuana Gizem Uzunlar

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Kızılcık Şerbeti dizisinin Show TV'de 10 Mayıs günü yayınlanan 62. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KIZILCIK ŞERBETİ 62. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ