Kızılcık Şerbeti 53. Bölüm full İzle... Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Show TV Kızılcık Şerbeti Dizi Haberleri
Kızılcık Şerbeti 53. Bölüm full İzle... Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle!

Kızılcık Şerbeti dizisinin 53. bölümü 1 Mart 2024 Cuma günü Show TV'de yayınlandı. Kızılcık Şerbeti'nin 53. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Show TV'nin dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 53. bölümü 1 Mart günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde dizi Kızılcık Şerbeti'nin elli üçüncü bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Show tv Kızılcık Şerbeti 53. bölüm izle...

KIZILCIK ŞERBETİ 52. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Doğa hamile olduğunu itiraf ederek annesinden bir süre bu durumu sır olarak saklamasını ister. Kıvılcım kızını kırmamak adına mecburen kabul eder. Abdullah’ın kovid karantinası devam etmektedir. Umut’un başına gelenlerden sonra girdiği depresyon durumu devam etmekte, Nursema’nın bu konudaki rahatsızlığı da günden güne artmaktadır. Nilay’ın, Mustafa ile arayı düzelterek eve dönmesi Pembe’yi çok mutlu etmiştir.

Bu konuda adadığı adağı yerine getirmek üzere harekete geçtiğinde ise davetsiz bir misafiri eve almak durumunda kalacaktır. Fatih’le ayrılma konusunda pişman olan Doğa, eski kocasıyla yeniden görüşmek için türlü hamleler yapar. Oğlu Metehan’ın kendinden yaşça epey büyük bir kadınla görüştüğünü öğrenen Ömer, bu işi sonlandırmak için harekete geçse de Metehan’a söz dinletemez. Kıvılcım’ın kızını korumak üzere harekete geçerek hamilelik durumunu Fatih’e söyleme çabası Alev’in büyük sürpriziyle yarım kalacaktır.

Show tv Kızılcık Şerbeti 53. bölüm izle

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Sıla Türkoğlu

Doğukan Güngör

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Oral Özer

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz

Tuana Gizem Uzunlar

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Kızılcık Şerbeti dizisinin Show TV'de 1 Mart günü yayınlanan 53. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KIZILCIK ŞERBETİ 53. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ