Kirli Sepeti 37. Bölüm Tek Parça Full İzle! NOW TV Kirli Sepeti son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Kirli Sepeti NOW TV Dizi izle Dizi Haberleri
Kirli Sepeti 37. Bölüm Tek Parça Full İzle! NOW TV Kirli Sepeti son bölüm izle!

Kirli Sepeti dizisinin 37. bölümü NOW TV ekranlarında 13 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kirli Sepeti dizisinin 37. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Kirli Sepeti'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte NOW TV Kirli Sepeti 37. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ 37. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Hayriye'nin aniden kaybolması, Songül ve Medine’yi büyük bir endişeye sürükler. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Yavuz Hayriye'yi ormanlık alanda baygın halde bulur, fakat olayın ardındaki gizem hala çözülemez. Bu sırada Meyra, Songül’e gizemli bir sürpriz hazırlar ve Kahire’den gelen Lale ile Songül’ü yüz yüze getirir.

Songül, sırlarını korumaya çalışırken büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Medine ise kendini Mert’in tehlikeli ilgisi karşısında savunmak zorunda bulur. Songül, Hayriye ve Medine için işler her zamankinden daha karmaşık hale gelirken, tehlike her zamankinden daha yakındır.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kirli Sepeti dizisinin NOW TV'de 13 Ekim 2024 Pazar günü yayınlanan 37. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 37. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ