Kirli Sepeti 36. Bölüm Tek Parça Full İzle! NOW TV Kirli Sepeti son bölüm izle!

Kirli Sepeti NOW TV Dizi izle Dizi Haberleri
Kirli Sepeti 36. Bölüm Tek Parça Full İzle! NOW TV Kirli Sepeti son bölüm izle!

Kirli Sepeti dizisinin 36. bölümü NOW TV ekranlarında 6 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kirli Sepeti dizisinin 36. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Kirli Sepeti'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte NOW TV Kirli Sepeti 36. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ 35. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Meyra’nın yaptırdığı haber sayesinde İlkgül’ün Songül’den sakladığı şeyler ortaya çıkar. Bu haberi görüp mahvolan tek kişi Songül değildir. Askerde sanılan İlkkan bir anda çıkıp gelince Songül dikkatleri iyice üzerine çeker.

Meyra’nın yeni planları Songül’ün ikili hayatını tehlikeye düşürür. Bu sefer Medine ve Hayriye’nin de bu planlardan haberi olmaz. Meyra, İlkgül’ün annesi ile konuşmaya gecekonduya gidince kapının ardında kimin olduğundan habersiz Songül’ün sonunda maskesi düşecek midir?

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kirli Sepeti dizisinin NOW TV'de 6 Ekim 2024 Pazar günü yayınlanan 36. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 36. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ